Tack, för att du lyser upp min dag!


Godkväll! Körlektion nr 2 gick sisådär. Jag känner att det är lite smått som jag måste öva mer på, men annars är jag rätt så nöjd med dagens körning! Har alltid lika kul med hon jag kör med, och det är skönt att de finns någon som peppar en med grejer.
Nu blir det fiffla med lite saker här på dumburken, sen sängen! Så godnatt♥

Love is the most beautiful thing in the world


Brorsans tjej hörde av sig tidigare idag. Hon ville att jag skulle fota dom och att jag skulle hjälpa henne med en ny blogg design. Och självklart vill jag det! Så det ska bli riktigt spännande!
Annars så börjar klockan vara rätt så mycket nu, så neverna börjar komma igång inför körlektionen! Men ska försöka hålla mig lugn :)) Vi hörs sen! PUSS

Webbcam = Sämst bilder


(Dålig bild, tänkte mer bara visa hur fint mitt hår börjar bli nu när jag sköter om det bättre)
Hejsan Hejsan! Ska ta och göra mig någon lunch, för nu kom mamma hem från jobbet. 15.45 ska jag fara på min andra körlektion, inte lika nervös idag men det värsta jag vet är då folk ska sitta och bedömma saker jag gör. Får hoppas att det går bättre den här gången iallafall!

PUSS&KRAM

Don't talk about white wine


Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar- Moonshine just nu! Vilket får min att längta ännu mer tills på fredag. Ops, kom just på att jag kanske ska ta och fixa mig någon alkohol innan dess? Sitter även och peppar folk på att fara till Scandic istället för Mollys och as usual så lyckas jag ;)
Ska försöka lägga mig och sova snart.. Har även glömt tillägga att de är sjukt härligt med LOV!

Älskade lillasyster, om du bara visste


Fotade lillasyrran lite igårkväll, hon blev väldigt nöjd vilket gör att jag blir lika nöjd! Har inte fotat så mycket då det varit mörkt ute, så jag är mycket nöjd över resultaten :)) Puss på er

Besök hos farsan!


Hallå där! Kom hem från pappa för en stund sedan! Har pluggat lite, kramats lite med lillasyrrorna och även fått se min gamla pappa lira cs! Har gjort om lite till här i bloggen, men det är mycket kvar! Ser att det finns chips på bordet, så nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund och äta upp dom och dricka upp mitt kaffe! Hejs

Follow me!

Följ min blogg med Bloglovin
Glöm inte bort att följa mig på bloglovin! ♥

Har äntligen gjort klart min nya header!


+

Hej allihopa! Har äntligen gjort klart min nya header! Som ni kanske märker, så kommer bilden att ändra lite färger ju mer ni uppdaterar sidan. Jag hoppas nu att det ska funka i alla olika webbläsare, men jag tror det ska göra de ;) Hoppas ni gillar den! Nu ska jag fortsätta att ändra lite annat här på bloggen! :)


PUSS

Unbelievable what a picture can say


Hej på er! Hittade ett usb-minne bortgömt, så har suttit och kikat igenom de nu en stund. Helt sjukt så gamla bilder jag hittade! Här har ni två bilder från då man var lite mer ljus hårig ;P hahah!
Jag tror att bild 1, är tagen då jag gick i 8an eller 9an! Och bild 2 är nog tagen då jag gick 6an eller 7an :P
Ska kolla om jag hittar nått mer att bjuda på! Puss

Bakat mina första makroner!


Tjenare tjenare! Idag är det fredag, vilket betyder att det är många som firar halloween ikväll! Men jag känner att helg efter helg har varit på krogen, så blir det nog en vit helg i helgen :DD Jag har pluggat hela dagen och ikväll har jag bakat mina första makroner! Dom blev sjukt goda faktiskt :)

Bloggar mer senare, nu fortsätter Idol! Puss

Firar mitt 100:de inlägg idag!


Godkväll! Jag sitter här och gör lite på svenska uppgiften som ska vara inlämnad senast imorgon.. Börjar känna lite stress och panik! Hur som helst så firar jag mitt 100:de inlägg här på bloggen idag! Grattis grattis till det!
Hoppas det blir många 100 fler inlägg! Nu måste jag fortsätta plugga sen blir det godnatt! Imorgon på morgonen tar man bussen mot Piteå! PUSSS!

Ibland önskar jag att jag var bättre på sånt här..


Någon snäll jävel som kanske vill göra teori provet åt mig? Så slipper jag sitta med denna bok 24/7.. Tack på förhand!

jag hatar naturkunskap!


Hallåå! Sitter på skolan och har just gjort Naturkunskaps provet, vad ska man säga? OMPROV! Aja, får plugga tills dess då! Vi har haft rast sen kvart över 9 idag och fram till halv 12 typ.. Vad ska man hitta på nu då?
Hoppas alla får en bra dag, puss!

Skolkatalogen 2011



Hallå! Blev handla och plugga lite idag, har dock inte kommit någonstanns i pluggandet. Men är jag förvånad? Ska ta mig en lång, varm och mysig dusch nu innan sängen lockar för mycket! Godnatt på er!

Något gott skulle nog lätta på humöret


Hallå alla läsare! Känns lite som att det börjar hända grejer här på bloggen nu. Läsarna bara växer och växer!
Hur som helst, så känns det som att kvällen inte kommer att spenderas med något annat än min svenska bok och naturkunskaps boken + något gott att äta till! Ska man kanske vara lat och köpa sig en B&J eller ska jag pröva baka mina Makroner? Vi får se hur det blir! Måste iallafall läsa klart svenska boken idag och plugga naturkunskap.. FUCK LIFE

Dåligt om uppdateringar idag, jag vet!

Godkväll allihopa! Jag är en lycklig tjej idag! Jag har faktiskt köpa mig en Iphone :)) Bild kommer senare, för nu ska jag borsta tänderna m.m. och hoppa ner i sängen och sova som en prinsessa! GNATT

Tillfällig header

Godmorgon säger jag! Vaknade för en stund sen, kan knappt andas typ. Känns som hela halsen har svulligt under natten och knaprar nu halstabletter och häller i mig äcklig jävla hostmedicin.. Alvedonen hjälper inte heller! :((

Ska lägga mig och vila, plugga lite och förhoppningsvis orka städa upp i garderoben och på rummet! 
Skriver mer senare

Ajajajajaj... känner på mig att denna dag kommer bli en dålig dag


Jag hoppas verkligen att det här blir sista gången jag måste vaka för att vända tillbaka dygnet.. Mitt stackars huvud värker, magen kurrar och hostan bli bara värre och värre.. Så jävla typiskt!
HEEEJS!

Jag kan inte vänta längre!


Nej, blev visst inge sova inatt heller.. Sitter istället här och taggar till Halloween! :D Det ska bli så sjukt kul!
Har ni hittat er någon halloween kostym?

All day, All night

Godkväll på er! Klockan börjar närma sig 23 och jag bör lägga mig och sussa nu.. Dagen har varit helt okej faktiskt. Har övningskört en hel del och till och med hunnit lära mig lite start i backe >stolt! Annars så har jag pluggat geometri och teori nästan hela dagen. Även hunnit pussa på mina småsystrar och hunnit baka kladdkaka! 


Goodnight, sleep tight!


Älska livet just nu..........


Till er som känner mig, så är jag nog den mest sämsta i världen på att plugga.. Och här sitter jag med en lockande tidning, en tragisk matte bok och en jobbig teori bok. Undra vars man ska börja? Lyssnar på älskade Ozzy Osbourne till detta och gråter lite.
Mår förövrigt riktigt illa just nu, jag tror jag lyckades äta mig less på köttfärssås och spagetti ikväll. Förlåt pappa♥
Nej, nu måste jag ta tag i livet lite, pusshej en stund!


I hate sleepless nights


Herregud vad skön sängen är.. Jag vill bara lägga mig ner och sova men de känns lite försent nu! Blir film istället tror jag. PÖSS

Still counting


(Bild tagen av Malin Nilsson)

Godkväll allihopa! Har varit med mina brullor ikväll, vi hade det lika mysigt som vanligt. Dock råkade jag ha med mig en grinig liten hund med mig men som piggnade till där på slutet :) Så sitter nu och tråkar framför datorn. Jag vill sova, ska upp tidigt imorgon men självklart då man behöver sova så är man inte trött... FML ;))

Dance like no one could see you






Vad fan håller jag på med?

Med rubriken så menar jag alltså att jag vaknade för en stund sen och sitter alltså nu och pluggar, en lördag? Herregud hur ska detta sluta.. Hur som helst så var gårkvällen lika lyckad som vanligt. Dansade så mycket att mina fötter värker idag, men det var det värt.
Nu ska jag ta och göra mig lite mat! PUSS

Essay

Godmorgon! Jag sitter på skolan och fick just veta att vi ska skriva en jävla uppsats på engelskan.. Usch vad jag känner mig negativ till allt omkring skolan just nu men vad fan har jag för val? Måste ta och börja nu, annars kommer jag aldrig bli klar............................................

Damn, I'm to good for you!


Godkväll på er! Idag var jag på körskolan och hade min första körlektion och det gick som en smäck! Fick några motorstopp, men vi skrattade som bara bort det :) Efter det så bokade jag lite grejer och nu är jag bara ännu mer taggad på körkort!
Nej nu blir det lägga sig och sova, för imorgon äre fest i mina byxor! O:-)

Som jag har väntat!!


ÄNTLIGEN! Som jag har längtat! Nu är mina älskade converse hemma hos mig :)

Goodmorning goodmorning

Sitter på skolan igen, vi har naturvetenskap vilket suger pung.. Första rasten ska jag ta och pallra mitt arsle till Shell och köpa mig lite halstabletter, sen ska jag lägga mig i soffan och gråta tills vi får gå hem..
- I don't feel like doing anything today
PEACE OUT

En favorit i repris


Till den här låten, säger jag godnatt! Jag är så sjukt nervös, jag vill bara spy.. Jag ska alltså på min första körlektion imorgon. Jag kommer verkligen hata mig själv om jag inte visar vad jag går för!
PUSS OCH GODNATT

Nu börjar jag baka igen!


Godkväll! Igår trodde jag att jag skulle må bättre så att jag kunde fara till skolan idag, men det visade sig ju att jag hade jävligt fel.. Istället har jag sovit hela dagen och var iväg och handlade lite för en stund sen. Då hittade jag denna underbara bok, så jag bestämde mig för att försöka hitta glöden igen och börja om med bakandet!
Snart blir det sängen, så godnatt!

Fuck this shit, vad less jag blir!


Hej på er alla nattugglor! Jag krigar lite med teori böckerna i högsta hugg och även lite faser på datorn, men jag vill egentligen bara skrika och gråta! Det här förbannade körkortet kommer bli min död kan jag ju lungt säga.. Kommer bli en natt utan sömn känner jag så, de lär väll dyka upp fler meningslösa inlägg lite senare!

Det spelar ingen roll hur liten chansen är, men jag kommer aldrig lägga tanken åt sidan

Godkväll på er! Kom just hem från mormor, hon bjöd på gomiddag! Har mått skit hela dagen, har halverst haft feber och mensverk så jag har velat spy typ.. Meen jag krigade mig iväg och tog min hyposens spruta, hämtade ut min efterlängtade lön, växlade tillbaka lite euro och drog mig sedan iväg till mormor. Nu blir det plugga i sinne och tycka chips och choklad. PUSS

Varför gör jag såhär mot mig själv?


Hallåj! Sa för länge sen att jag skulle gå och lägga mig, men som vanligt fastnade jag vid Photoshop och med musik på högsta volym. Jag förstår verkligen inte varför jag ska plåga mig sjäv och lyssna på denna underbara låt, jag grinar varje gång.. Och sen förstår jag inte heller varför jag låter mig själv sitta här framför denna dumburk då jag ska upp 06.30? Aja, NU MÅSTE JAG SOVA!

I don't give a shit


Hade bara tänkt säga att det går skit med designen.. Men jag jobbar på de ;D

Hemskheter hur man ser ut!






Bjuder på några fler bilder från förfesten i fredags. Hoppas ni njuter över hur fan man ser ut :P
Sitter nu på skolan och har just lämnat in min uppgift idag, har lunch om 15 min och jag ber till gud att det är nått gott, jag håller på att svälta ihjäl, även fast jag åt frukost imorse.... PUSS

En bild från dagens fotografering


Hejsan hoppsan! Här har ni en bild på Olivia från fotograferingen. Det verkar som att hon blev sjukt nöjd över bilderna och det glädjer mig :) Nu blir det sängen för imorgon väntar skolan på mig......... Gnatt

Bilder från förkröket i fredags





Hallåj! Här har ni lite bilder från i freadgs, lika sent som vanligt! Menmen bättre sent än aldrig ;)
Idag har jag och Olivia fotat lite, vi behövde verkligen lite nytt blogg matrial och ska även fixa lite nytt utseende här i bloggen! Så håller på för fullt med det, hoppas ni kommer gilla de ;D Puss

Dagens outfit/ 16/10/11


Fårväst från VeroModa/ Tröja från GinaTricot/ Jeans från Bikbok/ Skärp = Vintage
Sämsta bilden men det får duga! Jag ska snart ta och fixa mig klart, sen kommer världens bästa Olivia hit, så ska jag få fota lite höst bilder på henne och förhoppningsvis så fastnar jag säkert på någon bild jag också.
Bilderna kommer senare ikväll (om jag hinner) Ska städa och plugga lite också!
Jag bara äääälskar vädret idag, är på toppen humör! Puss på er

I dare not


Godmorgon eller nått. Jag har haft ont i magen sen jag vaknade imorse, så de blir att dö idag också! Jag längtar verkligen inte tills imorgon, då äre upp tidigt till skolan igen.. Jag skulle kunna döda för att få några dagar ledigt.

Never say never


Haha wft, jag skaffade mig Skype ikväll? De trodde jag aldrg.. Sitter nu här och försöker fatta hur detta fungerar, men det går dock inte så bra! Lite synd kan man tycka, vore ju kul att höra hur Fredde har de i Barca.
Dunkar musik på högsta volym, men kanske ska lägga sig och sova istället.

Idag mår man som man förtjänar



Tjeena! Igår var det utgång på folkparken, det var vakna med the voice där. Hade sjukt kul både på förkröket och där borta, synd bara det blev lite väl mycket, men som man brukar säga.. Är huvet dumt, får kroppen lida!
Har legat död i soffan hela dagen och det har jag tänkt fortsätta göra. Puss

Fler än jag som gillar att dejta kudden?

Hallå allihopa! Ikväll känner jag mig duktig, jag har gjort klart Idrotts uppgiften och även fyllit i min kalender. JAG MÅSTE VERKLIGEN BLI BÄTTRE PÅ ATT HÅLLA REDA PÅ VAD SOM HÄNDER! Men hur som helst så kom jag just in efter en timmes promenad med Mille och nu blir det att dejta min mjuka och mysa kudde!
Imorgon blir det skola i vanlig ordning, får hoppas att vi har något roligt på Idrotten!
PUSS OCH GODNATT



Ännu lite bilder från fotostudion



Det var inte många bilder som blev bra idag i studion, eller de brukar inte bli det heller. Oftast då vi hamnar framför en kamera så är det precis som att kameran får virus :P Fler bilder kommer senare!

Ikväll måste jag dessutom göra klart lite skoluppgifter, fan vad stressad jag blir!!

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!

Usch vad sur jag blir, jag är så sjukt sugen på Cola! Här har ni en bild sen i helgen, då jag var i stugan.
För övrigt, så taggar jag fredag så in i helvete! :D

I wish you could talk to me sometimes


Som sagt, har tråkigt på skolan. Så blev att redigera lite bilder istället för att göra något vettigt..

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul......

Godmorgon på er! Sitter nu på skolan och gör verkligen ingenting! Tydligen så hade vi sovmorgon idag, men de glömde jag totalt bort ;(( Aja, får väll sätta mig och göra något vettigt istället för att sitta här och grina.

PUSS

Finally, some new clothes


Yes, jag hittade äntligen lite nya kläder idag. Var egentligen ute efter ett par skinnbyxor men kom hem med detta istället. Super nöjd ändå :) Annars så har jag hunnit vara på körskolan och bokat lite körlektioner och även hunnit på banken och aktivera mitt nya bank kort och hämtat ut mitt leg! Börjar fan känna att jag är vuxen nu :((

Written straight from the heart

If you start to miss me, REMEMBER THIS! I didn't walk away, you let me go.
I really hope you can see now, things you said and did. Don't blame me for doing those things I did! You made me do it. You gave me no choise. >Thank you, thank you, thank you!

Colorful leaves



FREE FALLIN'

Roligt väder, här i stugan är det blåsigt, molnigt och lite snö blandat regn.. Men det skiter vi i, vi håller på att göra vinter här. Har varit ute och fotat lite höst bilder tidigare idag, så dem kommer lite senare!

Hoppas alla får en jätte bra lördag! PUSS

 

 


I live it my way


Hallåå! Sitter på naturkunskapen och har just gjort klart uppgiften. Fattar verkligen ingenting, och sen är jag så sjukt ointresserad av detta också.. Imorgon blir det iallafall krogen med Olivia och resten av helgen blir det nog Stugan!
Efter skolan idag blir det fara till pappa och plugga matte som fan, jag ska fan klara matte omprovet! Och sen ska jag nog försöka ta mig in på körskolan och kolla lite grejer. PUSS

I hate this feeling!


Godkväll, har varit hos papps och pluggat matte men ska repetera lite innan jag somnar. Får hålla tummarna hårt att provet går bra! Annars har jag varit ute och joggat lite med Milan, vi träffade på polisen också, dom undrade om allt var bra :P? Och nu har jag duschat, plockat ögonbrynen, smörjt in tatueringen, borstat tänderna och lagt i salvan i ögat.

Och till det så säger jag natti natt!

Uppgift till dagens lektion


Äntligen gjort klar en del av dagens lektion.. Vi ska göra en grafisk manual om hur vi skulle göra vårat café. Så såhär ser mitt café ut :P Blir dra till pappa efter middagen, hejs!



It feels like years ago


Godmorgon på er! Sitter på skolan och gör inte mycket alls, jag sitter ungefär och väntar på att rasten ska börja om 7 min! Idag blir det plugga matte (prov imorgon) sen ska jag kolla på datorn om jag kan boka några körlektioner! PÖSSSS

Ny klocka!


Hallå! Köpte en ny klocka i fredags :) Köpte även en halsduk och en ny bh idag, men bilder på det kommer imorgon! Ska ta och plugga lite teori sen sova! Har varit duktig och drog iväg till banken idag och fixade internet dosa m.m.
Puss godnatt

I dont care if the hole club is dead


Godkväll peepz! Sitter hos pappa just nu och gör inte mycket alls.. Tänkte bara skriva att gårdagen var den bästa på länge, första dagen på krogen och jag och olivia tatuerade oss! Bilder kommer senare :)

PUSS!




Namn: Emelie /Ålder: 18 år /Från: Skellefteå
Jag är en vanlig 18 årig tjej, som älskar att pröva på nya saker. Jag brinner för att fota, shoppa och baka. Jag går IT-media på Johnbauer skolan i Skellefteå och jobbar även extra på Apoteket. Det som stå mig närmast hjärtat är min underbara hund Milan, honom kommer ni få se mycket bilder på här i bloggen.
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
plusikassan.se
RSS 2.0