Tack för alla fina gratulationer hittills


Hallå! Sitter just nu ute på balkongen, jag var tvungen att hämta lite friskk luft jag känner mig fortfarande lite yr och ögat bara värker och värker.. Som sagt så började födelsedagen bra, jag hamnade på operationsbordet direkt imorse.. Så blev ingen skola idag! Menmen, det ska inte få förstöra min dag, så nu ska jag ta och lägga mig och vila en stund tills pappa kommer och hämtar upp mig. KRAM PÅ ER!

...........................................


Hallå! Nu sitter vi brudar (och john) i soffan i klassrummet och försöker skriva en jävla novell. VI ska alltså svara på 7 frågor om novellen OCH hinna skriva en novell på 1-3 A4sidor på en lektion? Man kan ju undra vad lärarna går på! Nej nu måste jag fortsätta, hejs

I have nothing to offer you

Kvällen har varit lugn, såg lite Idol och har försökt plugga lite. Tog en lång promenad med Milan, så nu ligger han och sover i soffan, de ser sååå skönt ut! Jag ska nog ta och göra mig klar för sängen jag också. Natti natt

Kamera halsband


Godkväll på er! Idag har jag varit på skolan och efter det blev det fara till Olivia och lämna pengar och "skissen" på tattueringen. Hon ska alltså lämna de till Chrille imorgon :) Annars så taggar jag helgen så sjukt mycket! Jaja, nu ska jag ta och försöka leta upp lite hemuppgifter och sen blir det kvällspromenad med Milan :)
PUSS OCH KRAM

Varit i fotostudion och lekt








Why is mondays the worst?


Usch, den där jävla hemsidan kommer bli min död! Tur vi har god tid på oss att göra klart den. Visst gjorde jag en fin bild på min lilla vovve? Hahah!
Hoppas alla får en bra dag! Puss

Ibland vill jag bara lägga allt åt sidan och andas lite

Godmorgon! De var ju som fan att man ska försova sig idag.. Aja, sitter då på skolan nu och jobbar på hemsidan vi ska göra. Annars idag så ska jag fara och jobba med Nico ikväll, och sen blir det planera lite inför fredagen osv. 

Till veckan ska jag hinna:
Plugga teori
Plugga matte
Skaffa leg
Njuta av min födelsedag
Hinna ikapp lite i skolan
Betala räkningar
Söka jobb

Är det någon som vill byta liv med mig ett tag?
Puss!

4 dagar kvar tills jag fyller år!


Sitter nu här och försöker skriva önskelista, men de är ju omöjligt känns det som.. Jag vet verkligen inte vad jag önskar mig.. Menmen! Hur som helst så blir det snart bege sig från stugan till pappa för att övningsköra lite, och efter de blir de nog bara ta det lugnt.

Puss!

We are finding our own ways to go


Tjena mitt bena! Sitter nu och väntar på kvälls te och håller på att redigera lite bilder som jag lovade att visa er, men de får bli imorgon istället. Ska även krossa mamma i "Fia med knuff". Hoppas alla haft en kanon dag! Puss

GÅRDAGENS OUTFIT/ 23/09/11


Armband, linne och jeans från Gina Tricot / Tröja från Bikbok /Armband 2 från Cypern
Jag glömde visst visa er gårdagens outfit, men här har ni den! Har just kommit in från skogen, har varit och fotat lite och tagit en prommis med lilla Milan. Annars idag så blir det nog bara mysa i stugan. Hoppas alla har en toppen bra dag, puss!

Förövrigt så ska jag visa er lite bilder senare :)

Vi gör oss redo för vintern!


Sitter här i stugan med Mamma och Milan. Vi har just fått upp värmen här inne, så tidigare idag såg vi alla ut såhär som på bilden. Det är förhoppningsvis sista helgen jag kan vara i stugan innan vi gör oss redo för vintern, eller ska man säga att vi redan börjat?
Nu blir det Pretty little liars som vanligt, sen får vi se! Puss

Höstens vill ha!!!!


Fyfan jag är helt såld! Detta blir något som hamnar högst upp på önskelistan! Så sjukt snygga, vill ha vill ha!!!!
Någon snäll människa som vill offra några hundra lappar och köpa dem åt mig?

Redovisning - Check!


Hallå! Nu Ska vi alldelens strax redovisa! Önska mig lycka till

Shopping från idag



Armband från Gina tricot / Tröja från Bikbok
Hej allihopa. Efter skolan tog jag första bästa buss hem för att skynda mig och duscha, sen blev de cykla till stan för att möta upp Olivia. Vi gick förbi tatuerarn som vi ska tatuera oss hos, men han var tyvärr inte där.. Efter det gick vi på Waynes och fikade och sedan tittade vi runt på lite affärer. Tror även jag ska lämna tillbaka armbandet.. Jag har tydligen för smal arm ;S¨Har äntligen gjort klart engelska uppgiften också, sköööönt! Nu blir det Pretty little liars och sen sängen! Gnatt

Everyone needs someone to have fun with


Hallå! Jag hittade den här söta bilden igår på min lilla Milan och hans franska bulldog kompis Elvis! Visst är dom söta tillsammans? Det börjar vara ett bra tag sen dom fick leka sist, menmen. 
Hur som helst, så sitter jag på skolan nu och har natur kunskap och efter det har jag Idrott..  PUSS!

DAGENS OUTFITS / 21/09/11


Kofta/ Jeans/ Halsduk från Gina Tricot, Linne från Bikbok

Hoodtröja/ Dansbyxor från Bikbok, Tofflor från H&M
Hejsan! Jag kom hem från skolan för en stund sen och har just och pass hunnit byta om till mjukis kläder. Nu ska jag ta min lilla sjukling ut på promenad och efter det blir de återigen tillbaka till pluggandet.. Hejs så länge!

Shoppat åt lilleman


Hej allihopa! Kom just hem från Solbacken, har varit och handlat lite åt Milan. Och som ni ser så är han super glad och försöker ligga så fint som möjligt för att få en liten godis ;) Men nu måste jag ta och fortsätta med pluggandet och sen om jag hinner så blir de ett avsnitt Pretty little liars!
godnatt puss

Heavy shit


Hallå! Idag är första dagen på skolan efter 1 veckas semester. De känns så sjukt deprimerande att vara hemma i kalla Sverige igen.. Menmen har saknat brudarna sjukt mycket! Men de är bara ta tag i kragen och försöka göra de bästa av situationen. Puss

Del 2 av Cypern!








Där har ni lite fler bilder från semestern. Fler bilder kommer, de lovar jag! ;)
Nu ska jag ta och kriga mig igenom första dagen på skolan efter denna härliga semester! Hade puss

Del 1 av Cypern!





Hallå där! Nu är jag tillbaka från Cypern. Så nu ska ni få massor med bilder från min härliga semester! Jag ska även försöka vara duktig och uppdatera så ofta som jag kan, har dock en hel del att ta igen från skolan, men men! Nu blir de snart lägga sig, de kommer bli jobbigt att ta sig upp imorgon... PUSS

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jasi, här är man imorgon! ;D


Imorgon far jag!

Hallå! Nu är den inte länge kvar alltså, snart sitter jag i bilen och övningskör till Luleå. Och efter det sitter jag på flyget mot napa! Fyfan vad jag längtar :) Har verkligen inga bilder på pappas dator, men de kommer bilder då jag kommer hem :)
PUSS PÅ ER! Jag kommer verkligen inte sakna SVERIGE!

Och grattis i förskott till Olivia <3

Sista kvällen med brullorna innan jag åker iväg 1 vecka!







(Alla bilder är från Izza)
Hallå allihopa! Ikväll har jag varit med brudarna och myst innan jag åker till Cypern på måndag.. Vi har käkat kyckling och pasta och till efterrätt blev det jordgubbar, marshmallows och smält choklad till de :)
JAG KOMMER SAKNA BRUDARNA SÅ SJUKT MYCKET!

Nej nu måste jag ta och lägga mig och sova, måste upp i tid imorgon för att packa! Sen åker jag till pappa och sover över där tills på måndag :)
Godnatt, puss

Känner mig nästan duktig, faktiskt!


Hallå allihopa! Vaknade imorse av att min älskade far ringde och var förbannad över en facerape jag hade fått.. Hahaa men det är löst nu iallafall :P Annars så steg jag upp och diskade, dammsög, plockade undan lite, försökte hitta min choklad foundue (men lyckades inte hitta vars jag lagt den) och duschat. Har just gjort mig klar för att fara in till stan och växla pengar till euro och sedan blir de handla mat med brudarna för att ha tjejmiddag!
Får även inte glömma bort att börja packa tills på måndag, hade ju varit förjävligt om pappa står utanför mig med bilen, redo att åka och sen har jag inte ens packat? :P
PUSS PÅ ER!

DAGENS OUTFIT / 09/09/11


Hallå gott folk! Har just käkat middag, och har suttit och lekt med mitt kära Photoshop en stund efter skolan. Blir nog att höra av sig till brudarna snart. Eller jag måste ta och diska innan.. Men hur som helst, här har ni dagens!
Puss på er

Björnfitta


Ska jag eller ska jag inte?
Dom är så jävla fula, men jag skulle behövt mig en varm mössa till vintern!

M&M's cookies!

Hallå där! Jag har prövat på nu för första gången att baka M&M's cookies. Lite fel blev de, men vafan gör det? Dom blev super goda ändå! :D Så ikväll blir det Pretty little liars och käka dem här! :) PUSS




Döskalle


Den här bilden tog jag då jag var i stugan sist, ser ni så sjukt? Det är en döskalle med vingar typ! Läskigt huh? ;)

Jag är såååå sugen på godis..



Gaah jag dör snart.. Det här med att dra ner på godis m.m. känner jag var inte min grej! Men jag måste verkligen fortsätta försöka, för jag tänker INTE få diabetes innan jag är 20 typ, haha... Menmen jag får vänta tills på fredag! För dom här godbitarna väntar på mig tills dess!

Har glömt visa er min senaste shopping!







Klänning från Bikbok 399:- / Blus från Bikbok 299:- / Poncho från GinaTricot 149:-

Yeah!


Ikväll blir det att börja fylla i packlistan ut i sista detalj sen tvätta alla kläder och tillsist börja packa lite :) Annars ska jag hinna med att plugga teori med Olivia, sen får vi se om jag hinner träffa brudarna en stund!

Nu blir de lunch, brb!

Klassfotot


De börjar närma sig!

Behöver jag säga mer? Denna månad har jag längtat efter så sjukt länge, och nu är det inte länge kvar alltså! Jag taggar bara livet mer och mer nu

Saknar även syrran i Norrköping, hoppas verkligen jag träffar henne snart!
PUSSS


9 dagar kvar!


Alltså så sjukt, om 9 dagar ligger jag på en strand i Cypern och tittar på pojkar, istället för att ligga i ett solarium! Jag längtar så sjuukt mycket, men jag kommer sakna brullorna jätte mycket..
MEEN, då jag är tillbaka så ska jag vara brunare än någon annan ;D

Bilder från igår







Världens bästa



Snacka om att jag har världens finaste hund!

TV dax

Hallå allihopa! Nu har snart hela dagen gått, så efter mycket städning, långa promenader och övningskörning så ska jag äntligen sätta mig i lugn och ro och titta på några avsnitt av Pretty little liars!
PUSS PÅ ER! (Och förövrigt så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag)




Namn: Emelie /Ålder: 18 år /Från: Skellefteå
Jag är en vanlig 18 årig tjej, som älskar att pröva på nya saker. Jag brinner för att fota, shoppa och baka. Jag går IT-media på Johnbauer skolan i Skellefteå och jobbar även extra på Apoteket. Det som stå mig närmast hjärtat är min underbara hund Milan, honom kommer ni få se mycket bilder på här i bloggen.
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
plusikassan.se
RSS 2.0