Foto time!


Hallå allihopa! Igår var jag med T, vi drog ut och fotade lite, han ville testa sin kamera! Jag var så snäll och låna ut både mitt tele objektiv och stativet, så för min del så blev de inte nå höjdar bilder iallafall :)) Jag fick klara mig bra med ett orginal objektiv på 18-55 mm!

Hade iallafall riktigt trevligt, var längesen jag fotade i mörker!

Adorable


Äntligen är dom mina!! Som jag har längtat :) 349 spänn, kändes lite som att min plånbok ville gråta men det var precis som att dom skrek efter mig, såå det fick de vara värt :)!

Just nu så är jag lyckligast i världen, ett par nya shorts + ledighet i 2 dagar! Kan de bli bättre?

I won't give up!


Godkväll folks! Jag är inte särskillt aktiv här just nu, men jag kämpar på med livet! Jobbar, praktik, pluggar körkort osv osv.. Men det kommer bli bättre så snart så♥ Min älskade Milan fyllde även 2 år igår, grattis i efterskott till honom :)

Vars tog motivationen vägen?


Hallå sötnosar! Titta vad jag fick för mig att ladda hem idag? Jag SKA ha körkortet till sommaren.. Men allt som behövs nu är en gnutta motivation och ork! Någon som har nått bra tips?

14års kalas idag




Hallå hallå bloggen! Har inte varit så aktiv här på senaste, men de är sånt som händer..(ofta) Jaja, har iallafall varit på 14års kalas idag, min lillasyster fyllde år. Så har blåst massa ballonger, käkat tårta, ritat och massa annat kul.
Efter det drog jag iväg med T och bowlade, vem tror ni hade världens störa självförtroende påväg dit? Inte då jag.. Vem tror ni vann? Just det, JAG! ;) Annars så blir de inte mycket mer idag, serier sen natti natt. PUSS

Kompisträff


Roadtrip till Piteå

Hallå hallå bloggen! Är fortfarande i Piteå så får blogga från ippen ;-) har shoppat mig 2 urgulliga toppar (visar senare) och käka just kulglass, mumms :-)


Clothes for the summer



Hejhej bloggen! Idag vaknade jag vid lunchtid i panik om att Milan skulle ut. Sen kom lillasyrran förbi kring 2 och ville följa med ut på en promenad i de fina vädret och efter de blev det att fara in till stan en stund.
Blir lite tveksam om jag ska behålla västen, den är ju så otroligt söt! Men måste klura på de ett litet tag till :)

Annars har jag varit hos tandläkaren och fått förklarat att i år är sista året jag har gratis tandvård, jag ville bara lägga mig ner och gråta.. Jaja, nu blir det Modern family och sen sova! PUSSPUSS

I'm sick of your empty words


Thank you god! Febern har börjat gå ner och känner mig lite bättre nu! Får hoppas att sömnen tar död på resten av febern och att jag mår som en prinsessa imorgon! GODNATT PÅ ER!

Goodmorning sunshine


Godmorgon sötnosar! Feber idag, så passade på att göra mig en lite extra lyxig frukost! Man får även lite ångest också att det är +7 grader ute nu också.. Men ska lägga mig och se Modern Family och tugga i mig det här! Pusspuss



Namn: Emelie /Ålder: 18 år /Från: Skellefteå
Jag är en vanlig 18 årig tjej, som älskar att pröva på nya saker. Jag brinner för att fota, shoppa och baka. Jag går IT-media på Johnbauer skolan i Skellefteå och jobbar även extra på Apoteket. Det som stå mig närmast hjärtat är min underbara hund Milan, honom kommer ni få se mycket bilder på här i bloggen.
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
plusikassan.se
RSS 2.0